ANKARA / ETİMESGUT - Etimesgut Özel Eğitim Meslek Okulu

Nis

Dokuzuncu sınıf öğrenci velilerimize yönelik olarak okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından alan tanıtım semineri gerçekleştirildi. Seminer sonunda velilerimiz okulumuzdaki alanlara ait atölyeleri gezerek alan öğretmenlerimizden bilgi aldılar.

Nis

“Öğrenci Sosyal Etkinlik ve Sosyal Sorumluluk Çalışmaları” kapsamında okulumuz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı alanı öğrencilerine yönelik olarak, okulumuz öğretmeni Uğurhan AKGÜL danışmanlığında “Sportif Etkinlikler” etkinlik kategorisinde Yakan Top etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Nis

“Öğrenci Sosyal Etkinlik ve Sosyal Sorumluluk Çalışmaları” kapsamında okulumuz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı alanı öğrencilerine yönelik olarak, alan öğretmenleri Uğurhan AKGÜL ve Sinan MUSLU danışmanlığında “Mesleki Alanlara Yönelik Tanıtım Gezileri” etkinlik kategorisinde Etimesgut Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezine gezi düzenlenmiştir.

Nis

“Öğrenci Sosyal Etkinlik ve Sosyal Sorumluluk Çalışmaları” kapsamında okulumuz Konaklama Hizmetleri alanı öğrencilerine yönelik olarak, alan öğretmenleri Ümmühan BÜYÜKKAPU ve Cemile BALTAŞ danışmanlığında “Mesleki Alanlara Yönelik Tanıtım Gezileri” etkinlik kategorisinde Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteline gezi düzenlenmiştir. Bu gezi ile öğrencilerin seviyelerine uygun olarak okulda öğrendikleri mesleki bilgi ve becerileri geliştirmesi, yaparak yaşayarak öğrenmelerine imkân vermek ve derslerin uygulama ortamında nasıl yapıldığını görmeleri amaçlandı. Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından öğrencilerimize özel olarak hazırlanan öğle yemeği ikram edildi. Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerine gösterdikleri ilgiden ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Nis

Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında, okulumuz öğrencileri, okulumuz öğretmenleri Asiye ORUÇ ve Elçin ÖZTÜRK danışmanlığında doğal çevrenin korunması çalışma alanında bez çantala ürettiler. Bez çantalar okulumuz el sanatları atölyelerinde üretildi. Üretilen bez çantalarımız Mayıs ayında gerçekleştirilecek kermeste satışa sunulacaktır.

Nis

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik danışma servisi tarafından öğrencilerimize yönelik EKPSS semineri gerçekleştirildi.

Nis

Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında okulumuz öğrencileri okulumuz öğretmenleri Ayşe NAZLIM ve Derya GÖÇER danışmanlığında hayvanların korunması çalışma alanında kuş yemlikleri hazırladılar. Etkinlik yeri olarak okulumuzun bahçesi belirlendi. Etkinliğin yapıldığı okul bahçesinde belirlenen ağaçlara kuş yemlikleri asıldı.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında okulumuz Mobilya ve İç Mekân Tasarımı 11. ve 12. Sınıf öğrencileri okulumuz öğretmenleri Uğurhan AKGÜL ve Sinan MUSLU danışmanlığında hayvanların korunması çalışma alanında kuş yuvaları hazırladılar. Etkinlik yeri olarak okulumuzun bahçesi belirlendi. Etkinliğin yapıldığı okul bahçesinde belirlenen ağaçlara 4 adet kuş yuvası asıldı.

Mrt

Öğrencilerimize İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi.

Mrt

Okulumuzda 7 Mart 2024 tarihinde saat 10.10' da, ilimiz genelindeki tüm resmî ve özel okullarda eş zamanlı olarak gerçekleştirilmesi planlanan “Deprem Tahliye Tatbikatı” etkinliği gerçekleştirildi.

Şbt

İncirli Şehit Hüdai Arslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 2-0 yenerek şampiyon olduk.

Şbt

Şehit Polis Fehmi Şahin Özel Eğitim Meslek Okulu'nu 3-0 yenerek finale kaldık.

Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneğinden Okulumuza Büyük Destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Merkez Fabrikasına gezi düzenledik.

Ara

Ankaragüçlü Bora Kokoreç ve Şırdan Evi tarafından öğrencilerimize kokoreç ikramı gerçekleştirildi