ANKARA / ETİMESGUT - Etimesgut Özel Eğitim Meslek Okulu

Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneğinden Okulumuza Büyük Destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Merkez Fabrikasına gezi düzenledik.

Ara

Ankaragüçlü Bora Kokoreç ve Şırdan Evi tarafından öğrencilerimize kokoreç ikramı gerçekleştirildi

Okulumuzda Yerli Malı Haftası Kutlandı

Ara

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Hüseyin BALTUTAR okulumda sağlıklı besleniyorum programı kapsamında okulumuzda incelemelerde bulundu.

Ara

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Hüseyin KIYAK Okulumuzu ziyaret etti.

Ara

Okulumuzda Sağlıklı Yaşam Semineri Verildi.

Kas

20.11.2023 Pazartesi günü Yeşil Türkiye Ormancılar Derneği tarafından yürütülen ve İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen  “Ailen İçin Fidan Dik” projesi kapsamında okulumuzda, 100 öğrenci ve 10 öğretmenin katılımıyla doğa, orman, iklim değişikliği konularında sunum, "Arda ve Buki" kukla gösterimi ve fidan dikim etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Ebediyete İrtihalinin 85. Yıldönümünde Düzenlenen Törenle Anıldı

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuzda simit satış etkinliği gerçekleştirdik.

Ekm

Cumhuriyetin 100.Yılı'nda 100.Yıl Marşı'nı seslendirdik.

Ekm

Yapılan anket ile öğretmenlerimiz tarafından okulumuzun yeni logosu belirlendi.

Ekm

Okulumuz Aile Birliği'nin, 2023-2024 eğitim öğretim yılı olağan genel kurulu toplantısı 18 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 10.00'da aşağıdaki gündem ile yapılacaktır. Gerekli çoğunluğun sağlanamaması halinde genel kurul toplantısı, çoğunluk aranmaksızın 31 Ekim 2023 Salı günü saat 14.00'da gerçekleştirilecektir. Tüm velilerimize ve ilgililere duyurulur.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı mezun törenimizi gerçekleştirdik.