ANKARA / ETİMESGUT - Etimesgut Özel Eğitim Meslek Okulu

Etimesgut Özel Eğitim Meslek Okulu

Etiler Mah. Etiler Cad. No 14 Etimesgut/ANKARA
Vizyon
Toplumla kaynaşmış,üretken ve kendine güvenen bireyler yetiştirerek, mezunları istihdam konusunda tercih edilen, paydaşlarının beklentilerini karşılayan, alanında örnek ve öncü bir okul olmaktır.
Misyon
"Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur" ilkesinden hareketle öğrencilerimizin gereksinimlerini karşılamak, topluma uyumlarını sağlamak, iş ve meslek hayatına hazırlamak amacıyla yasalarla kendine verilen yükümlülükleri çerçevesinde faaliyet göstermektir.
Başarılar
Sporda 24-26 Mart 2015 tarihinde Antalya/Kemer´de, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından yapılan 1. Bölge Masa Tenisi Şampiyonasında bronz madalya kazandık.
Kaloriferli ( doğalgaz)
Ulaşım
Okulumuz önünden; Ulus, Kızılay, Sıhhıye, Ümitköy Metro Durağı, Batıkent, Ostim, Sincan, Yenikent, Fatih, Eryaman yönlerine giden belediye otobüsleri, halk otobüsleri ve minibüsler geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz, Etimesgut İstasyon Caddesi ile Ayaş Ankara Yolu Bulvarını birbirine bağlayan; Şeker Fabrikası ile Etimesgut Havalanı arasındaki Etiler Caddesi üzerindedir. Aynı mevkide bulunan Mehmetçik Anadolu Lisesi ve Kadri Suyabakan İlkokulu ile yan yanadır. Okul binası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün kullandığı önceki binadır.
İl merkezi 20, ilçe merkezi 1 km uzaklıktadır.